Softronic lanserar ny tjänst baserad på ny betallösning från Swish

IR Nyheter | 16 sep 2024

Som teknisk leverantör till Swish, lanserar nu Softronic tjänsten Hållbara betalningar. 

Tjänsten Hållbara betalningar är en paketering av tre olika betallösningar från Swish – enstaka betalningar, utbetalningar och återkommande betalningar som just nu rullas ut och möjliggör återkommande och automatiska betalningar direkt i Swish-appen.

Tjänsten Hållbara betalningar är enkel att införa och gör det lätt för kunderna att hantera sina betalningar.

Hållbara betalningar riktar sig primärt till civilsamhällets organisationer, så som A-kassor, fackförbund samt medlems- och välgörenhetsorganisationer och syftar till att säkerställa tillgång till attraktiva betaltjänster. Medlemmar och givare får genom tjänsten ett bekvämt, säkert och hållbart betalningsalternativ för enstaka och återkommande betalningar med Swish.

          Tillsammans vill vi fortsätta erbjuda civilsamhället smidiga och enkla betallösningar till sina medlemmar och givare, säger Charlotte Eriksson, VD på Softronic.

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad vi kallar GoodTech.

Tjänsten beräknas att vara initialt i drift under fjärde kvartalet 2024.

 

Kontaktperson

Charlotte Eriksson, VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 454 55 43

 

Om Softronic
Goodtech – ledande teknik som gör gott i samhället. Softronic hjälper företag och organisationer att utveckla sin verksamhet och skapa verklig samhällsnytta genom innovativa digitala lösningar. Vi hjälper våra kunder i sin digitala förflyttning, genom allt från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Softronic grundades 1984 och är idag börsnoterat på Stockholmsbörsen Nasdaq OMX. Vårt team består av våra drygt 400 drivna, nyfikna och kunniga medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad, Visby och Arjeplog.https://www.softronic.se/

Pressmeddelande (PDF)